Депутатите гласуваха удължаване на бюджета, a 1 януари спира i мярката

...
Депутатите гласуваха удължаване на бюджета, a 1 януари спира i мярката
Коментари Харесай

ОБЗОР: Депутатите гласуваха удължаване на бюджета и отпадане на отстъпката за горивата, нови промени за “Синя зона“

Депутатите гласоподаваха удължение на бюджета, a 1 януари стопира i мярката от 25 ст. отстъпка за горивата. Това реши Народното събрание през днешния ден. Депутатите отхвърлиха и ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс. Това стана с гласовете на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Против бяха “Продължаваме смяната ”, “Демократична България ”, “Възраждане ” и “Български напредък ”, и самостоятелният Явор Божанков.
Прочетете още

Община Пловдив ще промени наредбата за паркиране, с цел да вкара ред в двузначен член, който е причина за ежедневни разногласия. От градските управляващи изясняват, че служители  на Оперативна програма “Паркиране и репатриране “ срещат компликации при слагане на скоба на кола, благосъстоятелност на лица с адресна регистрация в обсега на " Синя зона ". Въпросният член ще бъде променен, с цел да няма свободни трактовки на притежателите на талони за паркиране по местодомуване.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров занесе коледни дарове за украинците във бежанския център " Втори дом ", който се обитава в постройката на някогашната Белодробна болница. Пакетите включваха сокове, хранителни хранителни запаси и сладки изкушения. 

„ Ако си е взел поуките, а мисля, че си ги е взел, няма за какво да му желая оставката ”, това съобщи кметът Здравко Димитров във връзка абсурда със служебния автомобил на Георги Титюков, който бе обсебил.

Български вид на гласов анализатор, който ще бъде безусловно безконтактна детекция на лъжата, както и програмен продукт, в който най-малко на 70% работата на престъпния езиковед да бъде свършена. Това ще развива през идната година екипът на криминалния психолог Тодор Тодоров. Специалистът означи в лекция на студенти от Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски ”, че  вървят към блян за обединяването на логиката на психиката и технологиите.  

Специализирано полицейско занимание се организира през днешния ден на един от най-натоварените булеварди в Пловдив. Целта бе подготвително занимание на чиновници на Министерство на вътрешните работи, а тематиката е създаване на контролно пропускателен пункт на пътен сектор от три платна. Принудително бяха спирани коли, като им бе осъществявана и щателна инспекция.

Междувременно умря служителят на реда, потърпевш при случай с мигранти на автомагистрала „ Тракия “ в региона на София. След случая той бе подложен в медикаментозна кома с тежка черепно-мозъчна контузия.

А някогашният служител на реда Иван Дачев, който преби до гибел 95-годишната си баба, окончателно остава в ареста. Пловдивският областен съд удостовери решението на  първоинстанционния съд, откакто новият му юрист Орлин Търновалийски, в съгласие с обвинения, реши да отдръпна жалбата, която служебният бранител е предявил за взимане на по-лека мярка “домашен арест ”. Причината е, че се чака експертиза на умрялата 95-годишна жена, с която ще стане ясно дали обвиняването ще бъде променено.

Шарлатани ровят в кофите и събират остарели билетчета, а по-късно ги продават на кондуктори и водачи от градския превоз, научи  TrafficNews . Случаят алармира четец на медията ни, който от известно време следи двамата мъже от ромски генезис да въртят покупко-продажби към Централна гара в Пловдив.

Дете е с охлузвания по лявото ухо, майката твърди, че за това е отговорна учителка от забавачницата, която то посещава. Ситуацията се развива в ДГ „ Дъга ” в Пловдив. Повече за случая четете тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР